Dues derrotes consecutives, primer partit perdut a l'estadi en tota la temporada, i el marge respecte al Peralada que es redueix a només dos punts. L'Olot viu un dels seus moments més delicats de l'any després que ahir el Sant Andreu li capgirés un 2-0 i acabés emportant-se els tres punts amb el gol de Toro a manca de només tres minuts per acabar el partit. «Demano una mica de tranquil·litat a tothom. Encara anem primers i lluitarem pel títol», explicava al final del partit el tècnic de l'Olot Ramon Maria Calderé que tenia clar que «hem jugat molt millor que els últims partits però això és un joc d'errades; teníem el partit controlat i ens han pogut remuntar».

I això que el partit havia començat molt bé per als interessos de l'Olot. Més que bé. Amb Albert Blázquez acaparant molt protagonisme per la banda dreta i Dembo mostrant el seu millor futbol, l'Olot dominava de manera clara. Una mica abans de la mitja hora, el lateral de Besalú va fer un sèrvei de banda que, després de la prolongació de cap de Sergio Álvarez, la pilota va caure a peus de Dembo que la van engaltar sense deixar-la botar. Cinquè gol a la lliga del migcampista gambià. Amb l'1-0 es va arribar al descans tot i que, abans d'acabar els primers quaranta-cinc minuts, Sergio Álvarez va estar a punt de marcar el segon gol amb una rematada que va fregar el travesses; i, per part visitant, Sekou va definir malament davant de Ginard quan semblava que arribaria l'empat.

El gol que no havia pogut marcar Sergio Álvarez a la primera meitat no se li va escapar al davanter veneçolà dels olotins just després de la represa. Jugada per la banda dreta de Dembo que va fer una centrada al segon pal ,on Sergio Álvarez no perdona creuant la pilota davant de Segòvia (2-0, m.48). Poc després, Sergio Álvarez ha pogut marcar el tercer però, quan semblava que el partit estava decantat del costat local, el Sant Andreu ha despertat. I de manera molt contudent.

El 2-1 va arribar en una jugada a pilota aturada. Sekou va caçar una pilota dins l'àrea de Ginard per marcar el gol que iniciava la remuntada dels barcelonins.

Amb el suport d'un centenar llarg de seguidors, el Sant Andreu es va anar animant. Un gran gol de Jorge Muñoz que, sense deixar-la bota, va enganxar de primera la pilota per empatar el partit des de fora l'àrea. 2-2 i quedaven encara quinze minuts al davnant. El Sant Andreu veient que podia fer un gran pas endavant en la seva lluita per jugar el play off va anar a buscar el gol de la victòria. Els dos tècnics, Ramon Maria Calderé i Mikel Azparren, van fer entrar gent de refresc en atac, però la moneda va caure del costat del Sant Andreu. Amb l'Olot buscant el seu tercer gol, els visitants han buscat una contra que Toro, que havia entrat poc abans per Sekou, va acabar rematant el 2-3 al segon pal. Era el minut 87 i l'Olot ja no va tenir capacitat de reacció per evitar la derrota.