El davanter del Peralada David Corominas «Coro» es perdrà, com a mínim, els partits contra el Sabadell B, La Jonquera i Castelldefels per culpa de la lesió que va fer-se diumenge durant el derbi amb el Palamós. Coro va conèixer ahir el diagnòstic: pateix un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra amb edema, que el mantindrà almenys tres setmanes fora de combat. La lesió es va produir quan encara no s'havien jugat deu minuts del derbi contra el Palamós, diumenge passat a Peralada. Coro va haver de ser substituït per Forgas.

Arnau Sala i el conjunt empordanès continuen amb la malastrugança de les lesions. Ara li ha tocat el torn a Coro, després que Sergi Álamo, que havia estat ko des del setembre, ja ha pogut reaparèixer. Igual com Forgas. Mentretant segueixen a l'enfermeria Draman i Nacho Ruiz, lesionats de llarga durada. Coro és un dels referents del Peralada i el segon màxim golejador del grup 5è de Tercera (13), amb els mateixos números que Elhadji (Cerdanyola). L'exjugador de l'Olot va arribar al club l'estiu passat després d'una aventura al Japó i uns mesos a l'Hospitalet de Segona B. Coro podria reaparèixer a Vilafranca per Setmana Santa.

La pugna pel lideratge

A falta de 8 jornades pel final de la lliga regular el Peralada és segon, amb 62 punts, a només dos del líder, l'Olot. En aquesta recta final l'equip d'Arnau pugnarà amb els garrotxins per determinar qui accedeix al play-off com a campió del grup català de Tercera, amb l'avantatge de poder ascendir a Segona B superant una única eliminatòria i, a més, la possibilitat de tenir repesca si es falla. Tant el Peralada, amb 15 punts d'avantatge sobre el cinquè (Ascó) quan només en resten 24 en joc, com l'Olot (17), han iniciat el compte enrere per confirmar matemàticament la seva presència a la fase d'ascens, que serà una realitat en dues o tres setmanes com a màxim. El conjunt empordanès acumula set jornades imbatut, no perd des del 2-1 a Figueres a finals de gener, amb tres empats i quatre victòries. A més fa cinc partits que no encaixa cap gol. El darrer el va rebre en la visita al Cerdanyola (1-5) el 12 de febrer.