Durant la jornada de divendres i d'ahir dissabte es va disputar a Alcoi el Campionat de Grups de xou juvenil de patinatge artístic amb presència d'equips gironins. Un d'ells és el CP Bescanó, que divendres va aconseguir pujar al segon esgraó del podi amb la seva representació anomenada «Tic-Tac» i que només va ser superada en puntuació pel Reus, que va aconseguir un punt més que les gironines i va guanyar el Campionat d'Espanya que s'ha disputat a la localitat alacantina d'Alcoi. En tercer lloc va quedar L'Aldea, també amb molt poca diferència de punts fruit que exemplifica la màxima igualtat que es va veure sobre el parquet del pavelló Francisco Laporta.

Ahir es van tancar aquests Campionats d'Espanya i en quartets, el CP Guixolenc va aconseguir una meritòria cinquena posició gràcies a la seva representació, «Off with her head», amb la qual va aconseguir una puntuació de 74,100 punts. En aquesta categoria es va imposar amb major contundència el PA Aurora, amb quatre punts de marge respecte el segon, l'AP Lliçà de Vall. En quartets també hi va haver representació gironina amb el CP Bescanó, onzè, l'Hostalric, catorzè, el Celrà, quinzè i el CP Salt, dissetè.

També es va disputar el Trofeu Ciutat d'Alcoi de Grups Show, on el GEiEG va aconseguir la millor puntuació per penjar-se la medalla d'or després de brillar amb la posada en escena de la coreografia «¡No, no ho vull!». En grups petits va ser el CP Llagostera el club vencedor.