«Volem fer el millor MIC de la història», va dir ahir Juanjo Rovira, director del torneig de futbol base que omple la Costa Brava cada Setmana Santa, en la presentació al CosmoCaixa de Barcelona de la dissetena de la competició. Amb la novetat d'un torneig paral·lel de bàsquet, i la voluntat de potenciar més el MIC Integra, el torneig se celebrarà entre els dies 11 i 16 d'abril batent tots els seus rècords de seus (33 camps gironins), equips (280) i països de procedència dels participants (42). En total en aquest MIC es jugaran més de 700 partits de futbol.

El director del MIC, Juanjo Rovira, va assegurar en l'acte de presentació que des de l'organització es treballa sempre per aconseguir «fer el millor MIC de la història» i, aprofitant la presència de Vicente del Bosque, va deixar clara la seva «il·lusió de fer cada cop més gran» el MIC Integra de futbol adaptat. «Els jugadors del MIC Integra han de fer esport com tothom. El dia que això no sigui notícia estarem més a prop de la seva realitat», va dir l'exseleccionador espanyol sobre aquesta categoria del torneig que, tant en futbol com en bàsquet, tindrà els seus partits el 14 d'abril a Vidreres.

L'altre convidat especial de la presentació va ser Marc Roca, migcampista del primer equip de l'Espanyol, que va recordar el seu pas pel MIC no fa tants anys. «Tot i que vam perdre la final per 1-0 contra l'Aspire, l'experiència va ser inoblidable, vaig gaudir-ne molt», va dir Roca. Girona, amb l'estadi de Montilivi, acollirà per segon any consecutiu la inauguració(12 d'abril) i tres de les finals del torneig - infantil, cadet i juvenil - el diumenge 16 d'abril; mentre que Palamós acollirà la resta de finals el dia abans.