El Futbol Sala Quart organitza aquest diumenge 2 d'abril un Torneig solidari a benefici de Xarop Clown, que reunirà els veterans del FC Barcelona de Futbol Sala, els veterans del Girona FC, el Blanesport i el mateix FS Quart.

La matinal s'encetarà a les nou amb un partit de pre-benjamins locals. A les 10 es jugarà la primera semifinal entre els Veterans del Girona FC i el Blanesport'83 i una hora més tard s'enfrontaran els Veterans del Barça amb el Quart. Un cop jugades les semifinals, a tres quarts de dotze es jugarà el partit pel tercer i quart lloc i a dos quarts d'una la final.

La jornada es tancarà amb una trobada d'escoletes de Futbol Sala que es portarà a terme al mateix pavelló de Quart de tres a dos quarts de sis de la tarda. Tots els beneficis obtinguts durant la jornada, a més dels que el mateix FS Quart ja ha assolit amb accions prèvies, aniran destinats a XaropClown, ja que precisament aquest torneig s'emmarca en els actes de celebració del desè aniversari del grup de pallassos d'hospital de Girona. El torneig compta amb el suport de l'Ajuntament de Quart.