De jugar la final de la Copa Catalunya amb el primer equip del Girona, a passar la nit detingut a la comisaria dels Mossos d'Esquadra, acusat d'un delicte de lesions. Dimarts va ser un dia molt mogut per al defensa del Peralada Alejandro Gómez Martín, Chele, a qui una jove estudiant gironina de dinou anys acusa d'haver-la colpejat a la sortida d'un local de copes del centre de la capital, dijous passat a la matinada. Segons la versió de la noia, Chele l'hauria empentat dins del bar i, després que els serveis de seguretat del local fessin fora el futbolista, aquest li hauria clavat una puntada de peu al braç quan van tornar a coincidir ja fora de l'establiment del carrer Figuerola. Diari de Girona es va posar en contacte ahir amb l'advocat del futbolista denunciat per saber la versió del jugador, però no va voler fer comentaris sobre l'afer. El Girona FC, que té un acord de filiació amb el Peralada, estava al corrent ahir dels fets i avui en podria fer una valoració.

La noia, que té diverses fractures en un braç segons els informes mèdics que consten en la denúncia, i que l'haurà de tenir enguixat algunes setmanes, va posar una primera denúncia a la policia local de Girona la mateixa nit dels fets. Allà va descriure el seu presumpte agressor, però no el va saber identificar. Un parell de dies més tard, dissabte, la víctima va fer una ampliació de la denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra aportant una foto del presumpte agressor que havia trobat a les xarxes socials del local. Amb la imatge, els Mossos d'Esquadra varen acabar d'estirar el fil fins a arribar a Chele i, després que dimarts a la tarda la noia tornés a identificar el defensa del Peralada com a la persona que l'havia colpejat, van decidir detenir-lo.

Chele va jugar els últims minuts de la final de la Copa entre el Girona i el Nàstic, va entrar en el minut 79 per Cifuentes, i un cop de tornada a Girona, on viu, el jugador del Peralada va ser detingut pels Mossos d'Esquadra passada la mitjanit.

L'endemà, ahir al matí, el jutge va prendre declaració al futbolista i, posteriorment, el va deixar en llibertat amb càrrec pel delicte de lesions. Entre la nit de dijous, en la qual van ocórrer els fets denunciats, i la seva detenció dimarts a la nit, Chele va jugar dos partits. Diumenge amb el Peralada al camp del Sabadell B, a Tercera Divisió; i dimarts a la tarda a Olot en la final de la Copa Catalunya entre el Girona i el Nàstic.

Lateral dret de 21 anys i format al futbol base de l'Atlètic de Madrid, Chele va arribar aquest estiu procedent del Terrassa dins del paquet de futbolistes que la secretaria tècnica del Girona va fitxar per reforçar l'equip altempordanès després de l'acord perquè el Peralada passés a ser el filial dels gironins. Amb el primer equip del Girona, Chele ja va jugar en l'eliminatòria de Copa Catalunya contra el Prat i dimarts, en la final, Pablo Machín li va tornar a donar uns minuts a Olot. Va entrar en el minut 79 en el lloc de Cifu.