La Lliga Catalana de Futbol Americà es decidirà a Santa Cristina d'Aro. Serà la primera vegada en les vint-i-vuit edicions de la competició que la final es disputarà a la província de Girona, el pròxim 30 d'abril, al Municipal de la localitat del Baix Empordà. Serà així després que els Falcons i Senglars de Salt i Santa Cristina d'Aro hagin acabat la fase regular de la competició com a líders invictes gràcies a la victòria a l'última jornada davant d'un dels grans favorits, Reds de Terrassa (21-18). L'equip gironí jugarà el play-off pel títol per segona vegada en la seva història, amb el record de la final que van perdre l'any passat en l'últim minut davant del conjunt egarenc.

El jugador Carles Sansano no amaga que tenen ànim de revenja esportiva i que «tenim ganes demostrar que podem ser millors que ells». Per aconseguir-ho, abans hauran de superar en les semifinals l'Uroloki de Barcelona, a partit únic, i també a Santa Cristina d'Aro, el 8 d'abril (16 h) en una reedició de la mateixa eliminatòria de la temporada passada. Al club tenen una motivació afegida, i és que el palmarès diu que tothom que ha demanat ser organitzador mai ha aconseguit guanyar el títol.

En aquest sentit el vicepresident dels Falcons i Senglars, Josep Guerrero assegura que «intentarem trencar aquesta estadística, ens fa molta il·lusió«. El fet d'acollir la final de la «Superbowl» catalana requereix destinar recursos per a l'organització, motiu pel qual Guerrero fa una crida per tal de rebre ajuda pel que fa als recursos. «Per sort no ens podem queixar del suport que rebrem dels ajuntaments i aquest any ens agradaria fer activitats d'animació», diu. La final es jugarà el diumenge 30 d'abril (17h).