El GEiEG femení ha caigut avui a casa contra el Majadahonda per 19 a 34, en un partit on les gironines es jugaven la permanència. Després de realitzar una molt bona primera part, les grupistes han acabat només 5 punts per sota les madrilenyes. Un lleu marge i encara tota una segona part per jugar, amb moltes maneres també d'encarar els quaranta minuts restants i els 8 canvis disponibles.

A la segona meitat les visitants han jugat per buscar la victòria amb bonus, tan necessari si volien aconseguir una plaça als play-off, sense el bonus no haurien superat a l'INEF Barcelona.

Fitxa tècnica

GEiEG. Alarcón (Montoya, m. 78), Pérez, Muñoz (Toro, m. 48), Garcia, De Andres (Raventós, m. 43), Castellvell (Carreras, m. 62 ), Vélez, Canals (Fàbrega, m. 48), Xutglà (Planas, m. 78), Batchellí, Ribas (Mateo, m. 63), Joly (Ibañez, m. 57), Félez, Serra i Magro.

CR Majadahonda. Estellés, Del Valle, Hernandez, MArín (Díaz, m. 66), Lozano (Cantillo, m. 59), Hernandez-Vaquero, Riesco, Rodera, Davidson, Baer (Alexandre, m. 73), Vitez, Betancur, Lopez, Gorrochategui i Domínguez.

Àrbitre: José Bogas

Anotació: 0-5, m.12, Rodera; 0-7, m.13, Baer; 0-10, m.24, Baer; 5-10, m.26, Magda; 10-10, m.41, Magro; 12-10, m.42, Félez; 12-15, m.45, Vitez; 12-20, m.53, Estellés; 12-25, m.65, Hernandez-Vaquero; 12-27, m.66, Baer; 12-32, m.75, Estellés; 12-34, m.76, Davidson; 17-34, m.78, Garcia; 19-34, m.79, Félez.