El Municipal d'Olot viurà aquesta tarda un derbi entre dos equips en bona dinàmica (17 h). Els locals podrien ser equip de play-off avui mateix si guanyen, si empaten i el Terrassa no guanya o fins i tot si perden i no vencen ni el Terrassa ni l'Ascó. Per la seva banda, el degà és a sis punts de distància de la promoció i necessita sumar de tres en tres si vol atrapar al Sant Andreu (4t).

Després de remuntar fa una setmana davant el tercer classificat, el Vilafranca, els de Mármol volen continuar l'ascens al «Tourmalet» conquerint el fortí olotí, una empresa que segons Mármol serà complicada «perquè ells amb una victòria es classifiquen matemàticament per al play-off, però nosaltres hi anem sense cap tipus de pressió ni por, tot i saber el potencial del rival», va assegurar el tècnic palamosí, que considera que amb tres punts més la salvació dels groc i blaus seria un fet. Del líder de Tercera, Mármol no es queda només amb els 27 gols del silenc Marc Mas, sinó que destaca el bloc dels de Calderé, «l'estat de forma de Marc Mas és molt bo, però també tenen Héctor Simón, Uri, Dembo o Sergio Álvarez, que et marquen el ritme de partit que ells volen i defensivament són poderosos».

Per part del conjunt olotí, Ramon Maria Calderé no podrà comptar amb els lesionats Tito Malagón i Kike Sánchez per un partit el qual el tècnic assegura que «és l'inici per lluitar pel campionat». L'equip arriba al duel amb dos punts d'avantatge respecte al Peralada, segon, i després de perdre en l'últim partit a casa contra el Sant Andreu. «Ara no val a badar i ens hem de fer forts davant la nostra gent», avisa.