María José Camacho, dona del que va ser porter del FC Barcelona i Màlaga i actual director esportiu del club andalús, el gironí Francesc Arnau, ha estat una de les protagonistes d´una nova polèmica en què la violència física i verbal hi ha tingut molt a veure. Aquest darrer cap de setmana, el duel que enfrontava a Marbella l´AD Pablo Picasso amb el CD Algaidas La Unidad va acabar com el rosari de l´aurora. Tres futbolistes expulsades, insults, agressions i picabaralla final, amb membres del públic inclosos; entre ells, també s´hi hauria vist implicat un dels dos fills d´Arnau i Camacho.

Tot plegat va quedar recflectit a l´acta. L´escrit, entre altres coses, afirmava que «(...) María José Camacho Caballero, la qual m´amenaça de mort dirigint-se a mi en els següents termes: ets un fill de puta, et mataré. En reiterades ocasions, essent subjectada per diverses companyes del seu equip i aficionats visitants que en aquell moment van envair el camp». No quedava aquí la cosa. Un cop acabat el matx, aficionats de l´equip visitant van envair el terreny de joc i els incidents van continuar. A ells s´hi va sumar, segons relatava La Opinión de Málaga, el fill de María José Camacho i Francesc Arnau. L´acta reflectia que el nen en qüestió «es va dirigir cap a mi (...) i em va donar una plantofada sense causar-me cap lesió aparent (...) l´aconsegueixo apartar. Després d´això, diversos aficionats s´encaren i m´amenacen de mort».

Mentre que ni Francesc Arnau ni tampoc María José Camacho han volgut fer declaracions respecte a això, la dona de l´actual director esportiu del Màlaga va utilitzar el seu perfil d´Instagram (@mjpelina) per donar la seva versió dels fets. «Impotència i indignació amb la publicació i les mentides que s´han difós sobre la meva persona i la meva família. Que l´àrbitre agredeixi el meu fill menor (per dir-li que malament has xiulat) i a sobre doni la volta a la truita... És molt trist», va escriure.