La important victòria de dissabte davant l'Atlètic Llevant (2-0) ha permès al Llagostera fer un pas endavant a la classificació i agafar més marge respecte de la zona de descens a Tercera Divisió. El conjunt gironí suma 37 punts, cinc més que l'Espanyol B, que és l'equip que tanca la jornada en zona de promoció de descens, amb 32 punts, els mateixos que l'Hospitalet, el primer d'ocupar una plaça de descens directe.

Va ser un triomf vital davant el conjunt valencià, penúltim a la classificació. Important per agafar un aire necessari a efectes de classificació i també per allunyar un rival directe i, a més, pensant en el complicat desplaçament al camp del València Mestalla del proper cap de setmana.

Debut oficial de Joan Maynau

Pol Gómez, Eloi Zamorano, Soufiane Jebari, Carlos Cano i el quart a afegir-se a la llista es diu Joan Maynau, aquests són els cinc jugadors del filial que dirigeix Pep Triadú que han debutat amb el primer equip. La vital victòria llagosterenca del passat dissabte contra el Llevant B va permetre veure el debut d'un altre jove del filial amb el primer equip. Es tracta del defensa de 22 anys Joan Maynau, qui segueix els passos d'altres valors del planter blaugrana que també han vist premiada la seva bona feina al filial de Primera Catalana amb l'estrena a la Segona B amb els d'Alsina i Álvarez. Maynau, que actua de lateral, va ingressar al rectangle de joc al minut 91 substituint a Carlos Albarrán.

L'Eldenc suspèn l'activitat

El conjunt valencià, que perdia estrepitosament al camp del Barça B el passat dissabte (12-0), va anunciar que suspèn l'activitat esportiva del primer equip, a més de rescindir el contracte amb el grup inversor italià. La Junta Gestora també va demanar a la LFP que investigui el partit al Mini per possibles manipulacions en les apostes esportives.