El Barça preveu posar la primera pedra per al nou Estadi Johan Cruyff, que es construirà a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, al juliol, quan l'entitat rebi el permís d'obres després de la inscripció al registre de la nova finca. El projecte d'estadi i adequació de l'espai on s'ubicarà el camp de futbol, la urbanització de 17 hectàrees i la construcció de 700 places d'aparcament, tot això dins la Ciutat Esportiva a Sant Joan Despí, està xifrat en 19 milions d'euros.

El nou Estadi Johan Cruyff tindrà una capacitat per a 6.000 espectadors, que podria ser ampliada en un futur, encara que el club blaugrana no ho contempla en l'actualitat. El nou escenari futbolístic, que s'espera que estigui a punt en 14 o 15 mesos, serà el camp que acollirà els partits de l'equip filial del Barcelona, el juvenil i del futbol femení.

El president blaugrana Josep Maria Bartomeu, considera que la nova construcció serà efectiva a mitjans de la temporada 2018-19 i que quan es posi en funcionament, l'entitat catalana ja podrà iniciar les obres d'enderroc del Miniestadi i iniciar les obres del nou Palau, encara que els permisos d'obres a Barcelona «no estan tan avançats com els que tenim a Sant Joan Despí». Per a la presentació del nou Estadi Johan Cruyff, Bartomeu ha estat acompanyat avui del vicepresident Jordi Moix, encarregat de la tutela de l'Espai Barça, en què es contempla la remodelació del Camp Nou i construcció del nou Miniestadi (Estadi Johan Cruyff) i un nou Palau Blaugrana. Bartomeu va assenyalar que no hi haurà cap problema amb el finançament del nou estadi, encara que sí que va apuntarque per iniciar el projecte major projectat, la remodelació del Camp Nou, sí que es necessita «el finançament que ens arribarà del nom del nou estadi». D'altra banda, Bartomeu va negar que s'hagi demanat rebatejar el carrer Arístides Mallol amb el nom de Johan Cruyff. «Volem que tinguin un carrer a prop del camp, no que el canviïn. Va ser un malentès», va dir.

Lesió al menisc de Rafinha

D'altra banda, el club va informar que Rafinha pateix una lesió al menisc intern del genoll dret i que en les properes hores es determinarà el termini de recuperació. El migcampista brasiler es va lesionar a la primera part del partit de diumenge a Granada.