Pepe, defensa portuguès del Reial Madrid, va ser el principal protagonista de l'acte de celebració de 29è aniversari de la penya Ramón Mendoza, on va ser homenatjat pels presents.

El defensa portuguès, que hi va acudir malgrat acabar lesionat el partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid, va compartir taula amb diversos rostres coneguts del madridisme amb el president Florentino Pérez al capdavant. Al costat d'ells Nacho Fernández, Raúl González Blanco, Pedja Mijatovic i Manuel Sanchís.

«Per a mi és un honor molt gran poder venir cada any a la penya Ramón Mendoza, compartir aquest dia tan especial. Intento fer el que he après de gent com Raúl quan vaig arribar aquí. Esperit d'equip, de sacrifici, d'humilitat, respectar el company, treball i creure en les capacitats. I respectar molt la gent que va al nostre estadi. Intento treballar cada dia per poder donar felicitat a cada un de vosaltres», va declarar Pepe.

Per la seva banda Florentino Pérez, que va tenir paraules elogioses cap a ell, va voler també agrair als penyistes el seu suport: «És d'agrair el suport, l'afecte i la lleialtat amb què tots vosaltres us heu dedicat al Reial Madrid durant molts anys. Són molts anys de constància i de transmissió de tots aquests valors que hi ha al voltant d'aquest sentiment tan bonic que és el madridisme». «Les penyes per a tots els madridistes són l'element vertebrador del madridisme a Espanya i al món», va afegir el dirigent madridista.