El Bordils fa setmanes que es va assegurar la permanència de forma virtual per quarta temporada consecutiva a Divisió d'Honor Plata. Dissabte la va certificar de forma matemàtica sense jugar, gràcies al triomf de l'Amenabar a casa contra el Nava (32-24). Ahir, en un partit sense cap transcendència, els de Pau Campos no van poder posar la cirereta de la celebració de la salvació matemàtica amb un triomf a la pista del Barça Lassa B, on va caure 29-26. El Bordils sense cap pressió i amb la feina feta, va jugar amb tota la tranquil·litat del món i això li va permetre jugar de tu a tu contra el tercer classificat. De fet, durant molts minuts els de Pau Campos van tenir a l'equip blaugrana contra les cordes (10-11). Tot i així, la igualtat va ser màxima, com demostrava l'electrònic a la mitja part del partit on es va arribar amb el 15-14 després del gol de Dalmau Huix que ahir es va exhibir amb un total de vuit gols.

A la represa, la tònica va ser la mateixa. Malgrat que els blaugrana van aconseguir tornar a tenir una renda de dos gols (17-15), els bordilencs no es van rendir, i amb un parcial d'1-4, es va tornar a situar per davant amb un gol de Marc Prat que posava el 18 a 19 a l'electrònic. A continuació, però, va ser el Barça qui va seguir fent mal. Amb un registre de 4 a 0, el filial blaugrana va agafar un coixí de tres gols posant el 22-19 a falta de divuit minuts per acabar el matx. Aquests alts i baixos van continuar. El Bordils tot i no jugar-se res, no es va rendir i a falta de deu minuts va aconseguir igualat el matx (23-23). A partir d'aquí, però, el Barça B va dir prou. Els locals es van posar la granota de treball i van assolir la màxima diferència (28-23). Al final, 29-26.

Tot i la derrota, el Bordils té la tranquil·litat que continuarà un cinquè curs a Divisió d'Honor Plata. Abans d'acabar el curs, el Bordils rebrà d'aquí quinze dies (22 d'abril) el segon classificat, el Palma del Rio al Blanc-i-Verd i una setmana més tard, el quart, Zamora. L'últim partit serà a la pista del Teucro que tot indica que la temporada vinent jugarà a l'Asobal. Llavors serà temps de canvis, començant pel que es produirà a la directiva després de les eleccions del 6 de maig.