L'Eldenc va perdre per 0-5 al seu camp davant el Sabadell, en el partit de la jornada 33 del Grup III de la Segona Divisió B pel morbo de tornar a veure en acció l'equip alacantí després de l'escàndol de les apostes destapat pel 12-0 encaixat al Miniestadi en l'anterior jornada. El Llagostera, precisament, serà el proper rival del conjunt d'Elda, Divendres Sant al Nou Estadi de Palamós.

La derrota per 12-0 davant el Barcelona B de la passada setmana i la posterior denúncia del jugador del mateix equip eldenc Cheikh Saad d'un possible tripijoc d'alguns dels seus companys, va derivar en una actuació judicial que es va saldar amb cinc detinguts a meitat de setmana. Així, un jutjat d'Elda va imputar delictes de corrupció i organització criminal als futbolistes Michael Wayne Fernández i Nicolás Cháfer, els entrenadors Filippo Di Pierro i Francisco Ruiz i al màxim responsable del grup inversor italià del club Nobile Capuani.

Després d'una setmana en què s'ha destapat una trama que podria afectar altres partits disputats per l'Eldenc en aquesta competició, en la jornada d'aquest diumenge l'equip alacantí va tornar al terreny de joc amb una plantilla que va veure com dotze dels seus integrants eren acomiadats.

Amb nombrosos jugadors de l'Elda Industrial -el seu equip filial- i altres del juvenil, l'Eldenc, que la setmana passada va certificar el seu descens matemàtic a Tercera Divisió amb la golejada a Barcelona, va afrontar el partit amb serioses possibilitats de patir un altre resultat voluminós advers. Al descans es va arribar amb un 0-2 favorable al Sabadell, que a la represa va ampliar amb tres nous gols fins a completar el 0-5 amb què es va arribar al final del partit. Els golejadors de l'equip català van ser Max Marcet, Verdú, Borges, Álvaro Clausi i Txomin.

En l'equip inicial de l'Eldenc, que només comptava amb un jugador de l'equip titular del partit de la passada jornada davant el filial barcelonista, va destacar la presència del futbolista que va destapar tota la presumpta trama, Cheikh, que va ser el més aplaudit i ovacionat des d'una grada que va comptar amb una de les millors entrades de la temporada. Així, 3.000 aficionats es van donar cita al Pepico Amat en jornada de portes obertes.