El Quart Germans Cruz té cada cop més complicat poder disputar la fase d'ascens a LEB Plata. No és matemàtic, però si virtual. De fet, només un miracle ho podria fer realitat. I és que a falta de dues jornades per acabar la fase regular, el Quart té dues victòries menys (17) que el Pardinyes (19) que aquest cap de setmana no ha fallat i torna a tenir dos triomfs de marge. Amb números a la mà, els d'Albert Brea haurien de guanyar els dos partits que queden i esperar una doble ensopegada del Pardinyes a qui tenen l'average guanyat. Només així, el Quart podria lluitar a final de curs per pujar a LEB Plata.

Ahir, el Quart va començar bé, molt bé. Amb les idees clares, i encertat en atac, els del Gironès van agafar les primeres diferències per arribar al final del primer període guanyant 18-25. A partir d'aquí, però, tot va canviar. Els locals es van posar les piles i amb un parcial de 32-21 es van plantar al descans havent donat la volta a l'electrònic (50-46).

A la represa, tot i la igualtat, el Quart no va ser capaç de capgirar la situació. Al final, el Masnou es va mostrar més efectiu i es va acabar enduent el partit per nou punts de diferència (94-85). Proper partit, el 22 d'abril (19 h) contra el Muro Basket Academy.