El Costa Brava Girona Basket es celebrarà els dies 13, 14 i 15 d'abril en diverses localitats gironines. Reunirà 78 equips, per un total de 1.200 jugadors. Segons han explicat els organitzadors aquest matí en la presentació a la Diputació de Girona la competició, que arriba a la quarta edició, creix en seus i participants i potencia la seva vesant més internacional.

Les seus seran els pavellons de Fontajau, Palau i Montfalgars de Girona; i també els de Salt, Bescanó, Quart, Vilablareix i Sant Gregori. Platja d'Aro i Castell d'Aro s'afegeixen a les seus acollint els partits de les categories cadet i infantil femení.

Entre els participants hi haurà diversos equips base de clubs ACB com UCAM Múrcia, Gran Canaria i Iberostar Canarias. També hi haurà els alemanys Ulm, Bayern Munich, Alba Berlín i Tus Lichterdelfe, i els holandesos Harlem Lakers i la CBA d'Amsterdam. El bàsquet gironí estarà representat per Uni-GEiEG, Ceset, Banyoles, Unió Girona Maristes, Bescanó i Grifeu Llançà. El torneig arrenca dijous i dissabte hi haurà les finals.