Amb la lliçó apresa del 4-0 que va rebre al Parc dels Prínceps de París i que el va obligar a protagonitzar una èpica remuntada al Camp Nou davant el PSG (6-1), el Barça visita aquest vespre Torí l'objectiu de no repetir els errors en els quarts de final de la Lliga de Campions contra la Juventus.

L'equip blaugrana no vol malgastar la vida extra que va aconseguir, sobretot quan les possibilitats de revalidar el títol de lliga han disminuït amb l'ensopegada a Màlaga. L'objectiu, per tant, és portar l'eliminatòria de quarts al Camp Nou amb un resultat que no l'obligui a una nova gesta.

El Barça afronta el duel d'aquest vespre sense Sergio Busquets, sancionat, fet que obligarà Luis Enrique a retocar l'onze titular i potser el sistema: el dubte és si Luis Enrique farà servir el 4-3-3 més clàssic o recuperarà el sistema que més bons resultat li ha donat les últimes setmanes, el 3-4-3. En tot cas, sembla que el paper de Mascherano serà clau: dependrà de si juga de pivot defensiu com a recanvi de Busquets o si ho fa de central, i el discutit André Gomes podria entrar al mig del camp.

«Busquets és vital per a nosaltres», va admetre el tècnic barcelonista, Luis Enrique, «els números mostren la seva importància dins de l'equip, però estem capacitats per substituir-lo; és normal que els jugadors rebin targetes».

«M'he anat adaptant a jugar per la dreta o de marcador lateral algunes vegades, i amb el temps m'hi sento cada vegada més còmode. De pivot al Barcelona no hi he jugat gaires vegades, però sempre he dit que és la meva posició originària i en la qual més m'agrada jugar», va explicar Mascherano sobre la posició.