Amb cara de pocs amics Luis Enrique va deixar-se veure per la zona mixta i la sala de premsa del Juventus Stadium. El seu equip tornava a naufragar a fora a la Lliga de Campions, complicant-se, i molt, l´accés a les semifinals. Va assegurar que marxaria de Torí amb «la sensació d´haver repetit un malson», comparant la derrota per 3-0 d´anit amb la que el Barça va rebre al camp del París Saint-Germain ara fa dos mesos (4-0) i que només la va poder arreglar una remuntada miraculosa (6-1) que sembla gairebé impossible que es pugui repetir la setmana vinent al Camp Nou.

Va dir Luis Enrique que té el «101 per cent» de qualsevol responsabilitat de l´ensopegada d´ahir, i va lamentar també no haver sabut transmetre els seus conceptes tàctics als jugadors. L´asturià va afirmar també que el seu equip pot «marcar quatre gols a qualsevol», encara que va reconèixer que la sensació que li havia deixat el partit va ser «lamentable». Sobretot per culpa d´una primera meitat «nefasta».

Massimiliano Allegri

L´altra cara de la moneda la va protagonitzar el tècnic del Juventus, Massimiliano Allegri, qui va dir haver viscut el seu «millor resultat» des que ara fa tres anys va fer-se càrrec del conjunt italià, «de nou respectat» a Europa per les seves últimes actuacions. Va destacar les «extraordinàries» intervencions del porter Gianluigi Buffon i no va amagar que hauran d´«aprendre» dels errors que va cometre el PSG al Camp Nou. «Serà un altre partit, hi haurem de posar molt de coratge i marcar gols».