El Celta de Vigo s'ha convertit en la gran revelació de la segona jornada del torneig MIC de futbol, que reuneix els millors planters del món, després de passar els setzens de final juntament amb la resta de favorits.

Els jugadors d'Álex Otero han guanyat els tres partits que han disputat fins ara i, després d'haver derrotat el Reial Madrid en el torneig de Móstoles el cap de setmana passat, han presentat a Girona la seva ferma candidatura al títol.

Tots els favorits han saldat amb èxit la fase classificatòria sense massa problemes, malgrat el nivell dels equips que hi participaven.

El segon dia del MIC ha tingut com a principal atractiu la jornada internacional, una iniciativa consistent a reunir en un mateix escenari els millors planters d'equips com Inter de Milà, Manchester City, Barça o Espanyol.

Tots aquests clubs, de categoria infantil, han passat a la següent fase, igual que ha succeït en la de cadet amb el Barça, Espanyol, Manchester United o Bayern de Munic.

Per prestigi i tradició, en els partits del MIC se sol comptar amb la presència de diferents exjugadors professionals, que es deixen veure pels camps que acullen el torneig.

En aquesta edició, Albert Lopo, ex de l'RCD Espanyol i Deportivo de la Corunya, s'ha deixat veure amb el cadet periquito i ja s'apunta a la seva entrada al futbol base de l'entitat barcelonina.

En la categoria juvenil, un dels aspirants al títol com és el Barça ha patit per accedir a la següent fase, ja que els pupils de Quique Costa han aconseguit només una victòria en els primers tres partits i no han pogut passar de l'empat contra el Figueres i el Wospac, equip sud-americà que ha donat la sorpresa.

Aquest dijous ha arrencat també la primera edició del MIC de bàsquet, que es disputarà fins al mateix diumenge, i, demà, arrencarà el MIC Integra, una competició de discapacitats que viu la seva cinquena edició.