El CPA Girona i el CPA Olot competeixen en grups grans. L´altre representant gironí amb bitllet per al Mundial, el PA Maçanet, ho fa en grups petits. Mobilitzen, per tant, la meitat de patinadores, una dotzena, amb la qual cosa els costos de l´expedició també seran inferiors, tot i que també notables. El club calcula que els caldran uns 25.000 euros i ja han posat fil a l´agulla per trobar-los.

Com explica la seva entrenadora i patinadora Sandra Casadevall, «estem preparant una macropanera amb una televisió, una bicicleta, un patinet elèctric i tot de productes que ens han regalat les botigues de Maçanet. Vendrem 5.000 números a 2 euros cada un. Tenim tres mesos per recaptar 10.000 euros i cobrir un 40% del viatge». El guanyador del sorteig se sabrà el 23 de juny. La panera se l´endurà qui tingui la butlleta que coincideixi amb els quatre últims números del sorteig diari de l´ONCE.

El club també vendrà roses per Sant Jordi, ha sol·licitat el bar de la piscina del poble i ven polseren a un euro. A més de samarretes amb el lema Try again, el títol del seu disc, a 5 euros.

El Maçanet és una de les grans sensacions de la temporada. Campiones de Girona, Catalunya i Espanya en grups petits, presenten «un disc molt potent» sobre les segones oportunitats. El club tot just va crear el grup de xou l´estiu passat, i a pesar del poc temps per entrenar, ha aconseguit entrar a la història.