El jugador internacional txec Frantisek Rajtoral, de 31 anys, ha estat trobat mort al seu domicili a la província de Gaziantep, al sud-est de Turquia, ha informat aquest dilluns el rotatiu Hürriyet.

Després que el lateral no assistís a un entrenament matutí ni contestés les trucades de diversos companys del seu equip, membres del club es van desplaçar fins a la seva residència i van avisar la policia després de trobar el domicili tancat i els llums encesos.

Les forces de seguretat van trobar el jugador penjat, segons ha informat a la premsa el president del club, Ibrahim Kizil. La policia ha iniciat una investigació, encara que els primers indicis apunten a un suïcidi. Internacional amb la República Txeca en 14 ocasions entreels anys 2012 i 2014, Rajtoral, que va disputar l'Eurocopa d'Ucraïna-Polònia, era jugador del club Gaziantepspor des de l'inici de temporada, quan el club turc va pagar 500.000 euros pel seu fitxatge al Viktoria Plzen.

La premsa turca apunta que Rajtoral havia estat tractat recentment al seu país per "fatiga crònica". El seu club, Gaziantepspor, no ha donat més detalls als mitjans, tot i que han publicat una commemoració a la seva pàgina web oficial.

"Nosaltres, la família del Gaziantepspor, ens hem assabentat amb profunda tristesa de la mort del nostre futbolista Frantisek Rajtoral, que té un lloc en els nostres cors per la seva personalitat, la seva esportivitat i la seva amabilitat. Com Comunitat de l'Gaziantepspor donem el condol a la seva família ia qui ho volien ", va declarar el club.