Només sembla qüestio de temps, però amb la derrota d'ahir davant del Lleida, la UE Llagostera-Costa Brava allarga una mica més la seva angoixa per assegurar la salvació de forma matemàtica. Aquesta podria arribar avui si Espanyol B i Atlètic Llevant no guanyen i, encara que ho facin després, tampoc no podrien fallar en cap dels dos partits que queden per acabar la temporada i els gironins perdre-ho tot. La carambola és molt complicada, però manté intranquil l'equip d'Oriol Alsina que, després de cinc jornades sense conèixer la derrota, no va mostrar la seva millor versió. Davant van tenir un rival que lluita per entrar a la zona de promoció d'ascens i que es va presentar al Nou Municipal de Palamós amb una idea molt clara del que havia de fer per sumar els 3 punts.

El Llagostera va sortir pràcticament amb la mateixa alineació que va guanyar a Badalona. Masó va sortir en lloc de Chica en l'única novetat a l'onze, i en una bona arrencada, el Llagostera va disposar de la primera oportunitat per marcar en una jugada a la banda esquerra que va acabar amb una centrada mil·limètrica de Pitu que Manel va rematar a la frontal de l'àrea petita, però que va trobar una gran resposta del porter rival per desviar la pilota a córner. Mentre els gironins encara es lamentaven de l'ocasió, els lleidatans van castigar amb contundència l'error de marcatge en una jugada que Marc Nierga va aprofitar per marcar l'únic gol del duel enviant al fons de la xarxa un rebuig a l'interior de l'àrea. L'acció va començar amb una pilota penjada que Rubio va rematar de cap obligant Moragón a fer una gran intervenció, però que el davanter va recollir lliure de marca per fer el 0-1. Amb avantatge al marcador els visitants van passar a dominar el partit, i abans de la primera mitja hora de joc Casares va rebre la pilota a la frontal fent lluir Moragón amb un llançament a l'escaire que el balear va aturar de forma espectacular.

Amb el pas dels minuts, i sense arribades clares, el Llagostera va acaronar l'empat en un xut col·locat de Pitu que Álvaro Campos va tornar a aturar. El rebuig el va recollir Rafa Jordá, però la seva rematada es va perdre per sobre el travesser. A partir de la repressa l'enfrontament va perdre ritme i l'ofici del conjunt visitant va anar anul·lant tots els intents del Llagostera per generar ocasions de perill. Per contra, el Lleida podria haver ampliat la diferència en una rematada des de la frontal de Miki Muñoz o una centrada de Casares que es va enverinar. A un quart d'hora del final, Marc Nierga es va quedar sol davant de Moragón per acabar picant la pilota en una rematada que va sortir desviada. Cinc minuts abans el tècnic local havia deixat l'equip amb defensa de tres fent entrar Manu Gavilán per Diego Jiménez.

Al final el Llagostera no en va tenir prou amb l'empenta per empatar i va acabar perdent un partit que valia la tranquil·litat i que manté l'equip tretzè abans de visitar l'Hospitalet a la propera jornada, diumenge (19 h).