El Reial Madrid va jugar amb foc davant el València, signant un duel marcat per la desídia dels seus jugadors, més pendents del patit davant l'Atlètic de la Lliga de Campions, i va aconseguir guanyar 2-1 amb un gol de Marcelo, que va il·luminar una tarda en què els blancs van sortir amb vida gràcies, altra vegada, a l'èpica.

Els de Zidane havien d'afrontar un partit davant un València que només s'hi jugava el prestigi i el nom, després d'una temporada més per oblidar que per res més. Això feia els de Voro més perillosos del que s'hauria d'esperar en un equip que ja no mira ni a dalt ni a baix.

Els de Voro van voler sorprendre aviat els blancs i, ja en el primer minut, aprofitant una errada de Sergio Ramos, que no va saber calcular bé un refús, Santi Mina va veure com primer Keylor Navas i després el pal evitaven que el seu xut entrés a la porteria.

El Reial Madrid va voler controlar la pilota i acostar-se a l'àrea dels valencians, però cada cop que la medul·lar perdia l'esfèric era problema per a una defensa lenta a l'hora de replegar-se. Amb tot, van ser els blancs els que es van avançar en el marcador, gràcies a un bon cop de cap de Cristiano Ronaldo al minut 27. I sense més història es va acabar arribant al descans.

A la segona part, el Reial Madrid va sortir més incisiu, amb ganes de tancar el partit i Cristiano Ronaldo ho va tenir a les seves botes, però per tercera vegada Diego Alves aturava un penal al portugués. Això va donar ales al València que va ser més ambiciós i empatava el partit al 83. Tres minuts més tard, però, Marcelo aconseguia donar la victòria als blancs.