La Jonquera va encadenar ahir la segona victòria seguida en una altra de les finals particulars que està disputant aquest final de temporada. I com en tota bona final, va tocar patir fins al final, davant d'un rival que es jugava les seves darreres opcions d'entrar al play-off.

Els homes d'Enzo Galli van fer un pas molt important per continuar amb vida i poder aconseguir la salvació per mantenir-se un altre any a Tercera Divisió. El tècnic es mostrava molt orgullós i satisfet pels tres punts aconseguits i sobretot «pels jugadors, el club i el poble».

El guió del partit va ser semblant al que els altempordanesos ens tenen acostumats, però aquest cop amb un final diferent. Els fronterers, conscient de la qualitat dels jugadors locals, van plantejar un partit defensiu. Al minut 15, una pilota dividida va acabar impactant a les mans de Socias. L'àrbitre no ho va dubtar i va assenyalar el punt dels 11 metres. Aleix Feixas va ser l'encarregat de transformar la pena màxima i fer pujar l'1-0 a l'electrònic.

A la represa el partit no va canviar. Els asconencs continuaven generant arribades, però una vegada i una altra topaven contra la defensa empordanesa. La Jonquera esperava a poder recuperar i sortir ràpid per marcar la sentència. Aquesta no va arribar fins al minut 86, quan Marc Vilà va batre Sergi Fuerte aprofitant un contraatac.

Amb la victòria La Jonquera continua en 17ena posició a un sol punt del Manlleu, el primer equip en zona descens directe. Diumenge rebran el Júpiter, que també es juga el ser o no ser, a Les Forques. Serà un altre partit vital.