Joel Arimany, un dels futbolistes més prometedors del planter del Girona, va convertir-se ahir en un dels protagonistes del primer partit de quarts de final de la Copa de Campions juvenil. Cedit al Màlaga per dues temporades, club en el que ha arribat a debutar amb el filial, el davanter va marcar un dels quatre gols que li van servir al conjunt andalús per superar el Barça per 4-2 i plantar-se a les semifinals del torneig. El futbolista de Quart va ser titular i va fer pujar el 2-2 al marcador al quart d'hora de la segona meitat en rematar de cap de manera magnífica una centrada des de la banda del seu company d'equip Robles. Un gol important que va permetre als malaguenys iniciar una remuntada que els permetria acabar guanyant el partit i superant la ronda. El Màlaga juvenil, a més, és el vigent campió d'aquesta competició.

Als seus encara 18 anys (en farà 19 a finals d'aquest mes de maig), Joel Arimany ha crescut com a futbolista a les categories inferiors del Girona. El seu bon rendiment fins i tot va cridar l'atenció de Pablo Machín, que la temporada 15/16 el va arribar a fer debutar amb el primer partit a la Segona Divisió A. El gironí va jugar els últims minuts d'un partit que acabaria amb empat sense gols al marcador. Arimany té contracte amb el club de Montilivi fins al 2020.