Les MISSIONx3 arrencaran, un any més, al Trail Cap de Creus. Les inscripcions es van esgotar en només uns minuts. Els millors corredors de casa nostra es donaran cita al Cap de Creus aquest diumenge. Miguel Heras, Iker Karrera i Cristofer Clemente competiran en la distància Marathon (45km i 2.200 metres de desnivell positiu). Amb sortida des de Roses, es passarà pel Castell de sant Salvador de Verdera, el port de la Selva, Cadaqués, cala Jòncols i cala Montjoï abans de tornar a Roses.

Allà també hi seran els dobles vencedors de la prova Marc Carós (Inverse Team Trail) i Toti Bes (Club Trail Running Girona). No perdrem de vista a Adrià Canimas (K-Team), Eugèni Gil (La Molina Club d'Esports) o Jonatan Mora (Inverse Team Trail), Xavi Llamas (Sport HG - AML Sport) o Ignasi Riuró (Esports Maverick).

A Roses també hi seran totes les campiones: Eli Gordón (Segurartic Catalana Occidente), Tina Bes (Club Trail Running Girona) i Núria Villegas (CET Teià). Oihana Kortazar (Salomon) vol trencar la seva hegemonia. Una altra que sap el que és pujar al podi és Paloma Lobera (Matxacuca).

Més noms propis en la distància Trail (24k mi 1.200 mestres de desnivell positiu). Marc Traserra (Salomon Esports Estel) i Eva Montero (Montseny maasais) defensaran la seva actual victòria. La competència dels de Salomon serà atroç. Jan Margarit, Ismail Razga, Pablo Villa, Tòfol Castanyer i Laura Orgué viatjaran al paradís. També ho faran Marc Pérez (K-Team), Miki Solé (Inverse Team Trail) i Jordi Rabionet (TR-Esports Parra).

Festa de l'equip Salomon

La festa però començarà el dissabte, al teatre de Roses. Allà estarà esperant el nou equip Salomon entre preguntes, rialles, autògrafs i moltes sorpreses. Serà a les 16 hores i 30 minuts. Els assistents, amb prèvia entrada gratuïta, podran veure de prop a Iker Karrera, Miguel Heras, Oihana Kortazar, Pablo Vila, Laura Orgué, Cristofer Clemente, Tòfol Castanyer, Jan Margarit, Leire Fernández o Ismail Razga. Aquesta és l'aposta per a la temporada 2017.

Les M issionsx3 seguiran amb la Trail Ulldeter (el 25 de juny amb sortida a Camprodon) i la Trail Catllaràs (el 29 de juliol amb sortida des de la Pobla de Lillet).