L'entrenador del Barça, Luis Enrique Martínez, va assegurar després del gran partit de Neymar en la victòria davant el Vila-real (4-1) que el brasiler té una interpretació del futbol «totalment diferent» respecte a la resta de futbolistes del planeta.

«Neymar entén el futbol com un art. Fa regats tan impossibles que alguns ni els veig en viu. Qualsevol aficionat ha d'apreciar allò que fa, perquè és efectiu i espectacular», va afegir.

El tècnic blaugrana també va tenir lloances per a la resta del trident, Leo Messi i Luis Suárez, i va afirmar que tots tres formen «una davantera de referència» i «segurament la millor del món».

El preparador asturià va explicar que la victòria s'havia forjat després d'una primera part «de desgast» per al Vila-real. «En partits així, necessites una primera meitat de molta intensitat perquè en la segona apareguin els espais i es puguin aprofitar», va apuntar.

Luis Enrique va destacar el partit de tots els seus homes, davant un rival que sempre planteja problemes: «Ells solen tenir més la pilota i avui s'han hagut de tancar enrere, perquè hem superat bé la seva pressió i hem fet un partit molt complet».

Pel que fa al tècnic del Vila-real, Fran Escribá, va comentar després del partit que «crèiem que podíem aguantar i treure un bon resultat amb 2-1, però és cert que el 3-1, que han aconseguit després de treure ràpid un fora de joc nostre, ha trencat el partit», i va admetre que els blaugrana van generar més ocasions.