El Chelsea, que avui juga contra el penúltim de la Premier, el Middlesbrough, té a tocar el títol de lliga després que aquest cap de setmana el Tottenham de Mauricio Pochettino, segon classificat, va caure en la seva visita al West Ham (1-0), amb gol de Lanzini. Amb aquest resultat, el Chelsea, de moment, manté quatre punts d'avantatge sobre el Tottenham, que poden ser 7 en funció del partit d'avui, quan en faltarien 3 per a la conclusió.

Per la seva part, el Manchester City, que lluita amb el Manchester United per la quarta i última plaça d'accés a la Lliga de Campions, respira una mica més. L'equip de Pep Guardiola va solucionar amb golejada el seu compromís amb el Crystal Palace (5-0), mentre el United de Jose Mourinho va perdre al camp de l'Arsenal (2-0), de manera que la diferència entre tots dos veïns és de quatre punts a favor del City, tot i que el United té un partit menys. En cas d'acabar així, el United només podrà jugar la Champions si guanya la Lliga Europa.

Finalment, el Liverpool va cedir un empat sense gols amb el Southampton, de manera que manté la tercera plaça però ja amb un sol punt d'avantatge sobre el City de Pep Guardiola.