Després de tres derrotes, el Palamós va posar fi a la mala ratxa amb un empat davant un Europa que, a diferència dels locals, sí que tenia urgències classificatòries. El partit d'ahir va tenir un component d'emotivitat perquè va ser el darrer partit de Joan Mármol a l'estadi, que després de 104 partits dirà adeu a la banqueta blau-i-groga.

Abans de l'inici del partit els dos conjunts van fer el passadís de campions als equips base del degà, el prebenjamí i el juvenil B.

La primera meitat va estar marcada per les poques ocasions tan pels gironins com barcelonins. Sergio Garcia va disposar d'un u contra u davant Fer, però el porter va aconseguir aturar l'esfèrica, mentre que un xut de Jaume Duran va sortir a fora per ben poc. Per part visitant, cap dels xuts intentats va trobar la porteria de Manzano.

A la represa els palamosins van sortir a buscar la porteria de l'Europa amb la mateixa insistència i compromís que en la primera meitat, però van ser els visitants qui van gaudir de les millors ocasions. Navarro va estar a punt de batre Manzano, però el porter amerenc, amb el peus, va enviar la pilota a córner. Els escapulats feien mal per les bandes amb uns incisius Rubi i Pujol. A manca de deu minuts per al final va ser el visitant Rita qui ho va provar, però de nou Manzano va aconseguir desviar la rematada.

Una vegada acabat el partit, Joan Mármol es va dirigir cap al sector de la Penya Sport per agrair-los el suport cap a l'equip al llarg de la seva estada a la banqueta palamosina. Diumenge vinent, els palamosins posaran el punt i final a la Lliga a Vilassar de Mar. A terres maresmenques, els de Mármol intentaran aconseguir els tres punts per finalitzar entre els 10 primers classificats.