L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, ha anunciat a travès del seu compte de Twitter que deixarà de dirigir l'equip des de la banqueta al final d'aquesta temporada.

Per tant, el duel de dissabte (18.00) a Palamós contra el Prat, que posarà punt i final a la lliga regular de Segona B, serà el del seu comiat.

Alsina ha dirigit fins ara 611 partits i acumula set títols. Ell ha sigut el responsable de portar fins a Segona A (2014/15 i 2015/16) l'equip d'un petit poble del Gironès de 8.000 habitants després de set ascensos i quatre títols de lliga. De Segona Regional al futbol professional.

Aquest curs, el del retorn a Segona B després de dos anys a Segona A, el Llagostera ha acabat salvant la categoria, un objectiu però de mínims ja que inicialment el projecte estava pensat per intentar el retorn a la categoria de plata.

Ara caldrà veure quin serà el paper del tècnic en el Llagostera del futur. Alsina i la seva dona, la presidenta Isabel Tarragó, són també els màxims accionistes de l'entitat. Una de les opcions podria ser que assumís exclusivament la direcció esportiva i que el nou entrenador fos Òscar Àlvarez, que ha estat actuant de segon seu aquestes últimes temporades.