El president del Palamós, Joan Pau Pérez, analitza la temporada del degà amb satisfacció assegurant, però, que si s'hagués guanyat a Ascó ara fa quatre jornades s'hauria alimentat el somni del play-off. El president palamosí i la seva directiva es troben en ple procés per escollir qui ha de ser el substitut de Joan Mármol a la banqueta groc-i-blava. Pérez afrontarà la temporada vinent, la dels 120 anys d'història del degà, el seu cinquè any de mandat al capdavant del club. Fins ara ha tingut quatre tècnics: Jordi Guerrero, Alfons Garcia, Jordi Martínez i Joan Mármol.

Haver perdut el tren de l'ascens a Ascó ha acabat conduint l'equip a una ratxa sense triomfs. Ho admet el president, que afirma que «quan ja tens la feina feta et relaxes una mica i si t'enfrontes a equips de baix que s'hi juguen la vida és un problema. La llàstima és que se'ns resisteix superar la xifra dels 50 punts, però, si guanyem a Vilassar de Mar arribarem als 52». Fa uns dies Narcís Barrera va lamentar no haver pogut acabar entre els quatre primers, considerant que hi havia plantilla per assolir-ho. I Pérez el secunda: «Teníem equip de sobres per haver arribat a la promoció. L'any passat vam dir que el faríem i vam lluitar per no baixar i aquest any sense fer soroll per petites circumstàncies no l'hem fet». En aquest sentit va assumir el repte de dur el degà a una fase d'ascens a Segona B: «el Palamós es mereix fer un play-off i jo abans de marxar vull fer-ne un».

Preguntat per la valoració que fa de l'etapa de Joan Mármol a la banqueta, que s'acabarà aquest diumenge amb el final de la lliga, explica que «respectem les decisions de tothom i segur que no li faltaran propostes per treballar a un gran de Tercera o a un Segona B. En Joan està sobradament preparat. Amb ell hi he estat vuit anys i no en puc dir res de dolent, ha portat equips de la base, ha estat coordinador i aquests últims anys ha estat el director esportiu i l'entrenador del primer equip. La feina que ha fet Mármol al Palamós ha estat espectacular i li desitjo el millor per a ell».

Ara la feina principal és trobar-li substitut. Joan Pau Pérez confirma que un dels candidats és l'actual tècnic del juvenil A, Vicenç Fernández. L'altre és un palamosí que es troba treballant a fora. «En referència al perfil que busquem, seguirem amb l'aposta que vam fer amb en Joan, un home de la casa, i no buscarem figures a fora, sinó gent d'aquí que confiï amb els nanos de la base i amb jugadors de Girona». El directiu Jordi Noguer i els coordinadors Albert Déu i Gabi Gasca faran la tasca de director esportiu.

Aquesta setmana s'ha conegut que Agi, el golejador, deixa l'equip. El president entén que la gent es pugui decebre però llança un missatge esperançador. Es farà un bon equip: «La gent no s'ha de posar nerviosa perquè tornarem a fer un equip competitiu i espero que molts jugadors es quedin perquè els hi oferirem l'oportunitat. La directiva està tranquil·la perquè sabem el què volem i fins on podem arribar. Per mi es quedarien tots, però, per exemple Akrong i Àlex Cano no continuaran perquè així estava pactat en el contracte».

Sobre el futur dels gironins que encara tenen coses en joc a Tercera, Pérez va apuntar que «l'Olot pujarà i possiblement el Peralada també, però, no crec que cap més pugi. Desitjo que se salvi La Jonquera tot i la dificultat per l'amenaça dels compensats. La temporada vinent a Tercera hi tindrem l'Espanyol B i el Prat i farà una categoria molt atractiva».