Un gol de Sergi Murga a l'últim minut del partit ha donat la victòria a La Jonquera en la seva visita a Les Grasses de Sant Feliu. No obstant, l'equip entrenat per Enzo Galli haurà d'esperar dos, o potser tres ascensos, si avui l'Hospitalet baixa a Tercera, per saber a quina categoria jugaran la pròxima temporada. Els fronterers han fet un partit seriós a Sant Feliu, davant un rival que també necessitava puntuar per evitar el perill dels equips que baixaran arrossegats pels descensos de Segona B a Tercera. Al final, el tècnic dels gironins ha arriscat i s'ha endut el premi, tot i que la victòria del Castelldefels contra el Muntanyesa ha condemnat als jonquerencs a quedar cinquens per la cua.

D'altra banda, l'Olot ha perdut en la seva visita al camp del Manlleu (4-3), en un partit intranscendent pels interessos olotins. Tot i això, l'equip de Ramon Maria Calderé s'ha posat amb un 1 a 3 favorable, però han vist com els osonencs, que han acabat perdent la categoria, els han remuntat en els últims minuts del partit.

Finalment, en l'altre partit on no ho havia res en joc, el Júpiter-Peralada, els d'Arnau Sala han guanyat 1 a 4 al camp d'un Júpiter ja descendit. Ernest Forgas, amb un doblet, ha estat un dels protagonistes del partit mentre que la nota negativa és la lesió del porter Gianni.