Segueix la mala ratxa del Llagostera B, que perd a casa amb remuntada barcelonina. Els homes de Triadú encadenen tres derrotes i un empat, fet que els allunya de les posicions capdavanteres. Els llagosterencs ja no tenen opcions de pujar a Tercera.

Els locals van sortir molt endollats i en el minut 10, Peque va obrir la llauna. En el minut 31, el Masnou va igualar el resultat gràcies a un gol polèmic de Romero. A partir del gol visitant, es va notar que el Masnou jugava amb la necessitat de puntuar per allunyar-se de les posicions de descens. A la segona meitat, els visitants van competir millor que els locals i van ser els mereixedors del triomf. A partir del minut 60, el partit es va convertir en un atac i gol on cap conjunt va saber controlar-lo. El pròxim partit serà a domicili davant el San Juan de Montcada.

El filial blanc-i-vermell va sumar tres punts importantíssims per tal d'evitar descensos compensats davant d'un Mollet que ja no es jugava res aquesta temporada.

El Girona va sortir decidit cap a la victòria i va dominar amb claredat a la primera meitat. El porter visitant Roger va haver d'intervenir en un parell d'ocasions clares per salvar el primer gol. A la represa Ronald va fer justícia als mèrits gironins i va batre la porteria local. Els nois de Javi Garcia van controlar la resta del partit i fins i tot van estar a punt d'eixamplar les diferències en el marcador, però Bech va perdonar.

Amb la victòria, el Girona B guanya una posició i es col·loca 11è empatat amb Manresa i San Juan de Montcada.

El Lloret va guanyar al camp del Martinenc per l'ajustada diferència de dos gols, que va reflectir l'energia amb la qual els selvatans van disputar el partit.

l Lloret va començar el partit creant pressió durant tota la primera part i aguantant molt bé les envestides dels jugadors locals.

A la represa van sortir amb molta força i van aconseguir batre la porteria de Barragan doblement, en els primers quinze minuts de la segona meitat.

La setmana vinent el Lloret rebrà a casa al Mollet, el següent classificat de la taula.