El Reial Madrid va golejar el Sevilla (4-1) emmig d'un ambient festiu en el tancament del curs a l'estadi Santiago Bernabéu, on van destacar la versió salvadora de Keylor Navas, l'olfacte golejador de Cristiano Ronaldo -autor d'un doblet- i Marco Asensio, per deixar el títol de lliga a dos partits.

El Sevilla, que s'assegura el quart lloc del campionat tot i la derrota, va sortir a buscar la pilota i després d'avisar amb un xut de Vitolo, va arribar un gol del més llest de la classe. Nacho, amb murrieria, va treure or d'una falta a Asensio a la vora de l'àrea per trencar el partit. Cap sevillista es va posicionar davant de la pilota. Cap madridista va demanar passos. Era un llançament per a Cristiano Ronaldo i davant l'excés de confiança, el comodí de Zidane que jugava en aquesta ocasió de lateral esquerre, va xutar sense oposició al fons de la xarxa. Abans que el Madrid fes el segon, Keylor va salvar l'empat a un xut de Jovetic. El davanter sevillista va topar amb un pal en un primer intent i amb un peu, el porter local li va treure el gol. El següent atac va significar el segon gol madridista. Cristiano, després d'un rebuig de Sergio Rico, anotava a plaer el segon gol del Reial Madrid.

El Sevilla era castigat amb duresa, però va treure l'orgull després d'uns minuts en què va semblar que podia abaixar els braços. Vitolo explotava la fragilitat defensiva de Danilo i Keylor salvava de nou amb els peus un xut de Correa. Als pocs segons tornava a aparèixer Jovetic, però el travesser va evitar el gol. El serbi va trobar el just premi al seu partit en el minut 49. Una jugada de Vitolo la va culminar amb un xut imparable.

A l'hora de partit va reaccionar Zidane davant el que veia. James va deixar el camp, com Morata, que també medita el seu futur. Entrava Casemiro per aportar la consistència que faltava i Lucas Vázquez per obrir el camp. Cristiano va provar Rico amb una falta lateral. Entrava Modric al camp i el Bernabéu respirava. Només Correa, pel costat de Danilo, podia interrompre la tranquil·litat, però s'olorava el tercer en un Bernabéu que empenyia els seus. Va aparèixer de nou Asensio amb una passada a l'espai de Kroos, que va fer una assistència enrere per a Ronaldo, que va sentenciar el partit. El partit i el contundent resultat el va tancar Kroos a quatre minuts del final.

Ara el Madrid sap que, si entre el partit de dimecres a Vigo contra el Celta i diumenge a Màlaga suma quatre dels sis punts en joc, es proclamarà campió de la Primera Divisió.