El palamosí Adel Mechaal (New Balance) amb un temps de 4:03, que és nou rècord de la prova, i la banyolina Esther Guerrero (New Balance), amb una marca de 4:52 es varen imposar en la Milla Sagrada Família d'ahir a Barcelona.

Mechaal va marcar també un nou rècord en la prova, superant el registre anterior de 4:04 que va aconseguir el 2009 l'atleta kenyà que es va nacionalitzar per Bahrain, Belal Mansor (John Yego). Des de la sortida, el palamosí va marcar un ritme molt alt, seguit de prop pels corredors marroquins del FC Barcelona Youssef Taoussi i El mehdi Aboujanah, al costat del també barcelonista Marc Alcalà, campió d'Espanya del 1.500 en pista coberta. Adel Mechaal va entrar primer en solitari amb la seva gran marca de 4:03, seguit De Marc Alcalà (4:09) i Llorenç Sales va ser tercer amb 4:10.

Esther Guerrero, campiona d'Espanya dels 800 metres en pista coberta, i segona l'any passat a la mateixa prova, es va prendre la revenja en la categoria femenina. Va vèncer amb un registre de 4:52 minuts, després de donar un fort canvi de ritme en la recta final del recorregut, superant en tres segons la blaugrana Montse Mas (4:55) i en quatre la valenciana Laura Méndez, que va ser tercera amb 4:56 minuts.