No hi havia res en joc en el darrer partit de lliga entre el Júpiter i el Peralada. Els barcelonins ja van descendir la setmana passada a Primera Catalana i el Peralada tenia la segona posició de la classificació matemàticament assegurada. No obstant això, els gironins van complir. Va ser el Júpiter l'equip que es va avançar al marcador però Cesc Clotet, abans de la mitja hora de joc, va reestablir l'empat al marcador. «Ha estat un partit una mica estrany perquè cap dels dos equips, en l'aspecte competitiu, es jugava res», va declarar el segon entrenador del Peralada, Xavi Punsí.

Ja a la segona meitat, primer Javi Sánchez i després Ernest Forgas, autor d'un doblet i davanter que arriba en un molt bon estat de forma al play-off, van donar la victòria a un Peralada que es va imposar per un resultat final d'1 a 4.

Ara resten a l'espera del rival a la primera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió B. Els xampanyers tanquen la seva millor temporada a la segona posició, amb un total de 77 punts.