Victòria de fe de La Jonquera al camp del Santfeliuenc. Un gol de Sergi Murga al minut 91 va donar la victòria a l'equip d'Enzo Galli, que acaba la lliga en setzena posició i resta a l'espera de dos ascensos d'equips catalans a Segona Divisió B per saber si la temporada que ve seguiran competint a Tercera.

Ahir, al Municipal de les Grasses, La Jonquera es va deixar la pell per acabar sumant tres punts que els van fer acabar la temporada en quinzena posició. No va ser un partit gens fàcil, ja que el Santfeliuenc també necessitava puntuar per no estar pendent d'altres partits a l'hora d'evitar perills a causa dels descensos compensats. El primer quart d'hora de partit va ser per al conjunt local, que va sortir fort dels vestidors i va tenir les primeres oportunitats del duel. En una d'elles, al minut 8, entre Toni Montero i el pal van evitar el primer gol del matí. No va trigar a despertar i avisar La Jonquera, mitjançant Aleix Feixas, que va disparar alt per poc passat el quart d'hora de joc. Ho tenia clar Enzo Galli en la prèvia del partit en dir que al seu equip no li valia res més que la victòria, i és el que van buscar fins a l'últim instant del partit.

A la segona part el partit va entrar en una fase més intensa a mesura que anaven passant els minuts. Els del Baix Llobregat seguien ensenyant les dents, sobretot a través del seu atacant Patxi, però novament la bona defensa gironina i el bon estat de forma de Toni Montero retenien les ofensives dels locals. A poc més de 20 minuts per al final, Galli va fer entrar Fran Pérez per donar més caràcter ofensiu a l'equip, que va jugar amb una defensa de tres homes conscients de la importància d'aconseguir els tres punts.

Sergi Murga, al rescat

Quedava un quart d'hora per al final i La Jonquera va començar a tancar el rival al seu camp. Això comportava el seu risc, ja que el Santfeliuenc va tenir dues claríssimes ocasions de gol, que haurien enviat amb molta probabilitat els jonquerencs a Primera Catalana, amb dos contraatacs que no van saber finalitzar.

Fins que va arribar l'hora del central gironí. Murga, que va jugar els últims minuts de davanter, va aprofitar una pilota morta per, amb un fort xut, enviar-la al fons de la xarxa. Eufòria per als fronterers, que veien com el resultat els permetia esquivar a ple dret el descens directe i escalaven fins la setzena posició, una posició que té més números a l'hora de mantenir la categoria. Ara caldrà esperar, com a molt fins a finals de juny, per saber si són de Tercera Divisió.