L'únic que es jugava les garrofes en el partit entre l'Olot i el Manlleu eren els osonencs, que tot i superar els garrotins, certificaven el descens a Primera Catalana. Ramon Maria Calderé va donar minuts a jugadors menys habituals i el fet de tenir-ho ja tot fet va fer que els locals, més necessitats, remuntessin el partit als últims minuts.

De totes maneres el duel començava de la millor manera. Just s'havia arribat al minut 10 quanSergio Álvarez va guanyar l'esquena a la defensa local i va definir en l'u contra u davant el porter Ivan González. L'equip de Ramon Maria Calderé estava fent un partit correcte i sense forçar gens la màquina. No convenia un partit intens davant un equip que, tot i jugar-s'hi la vida, no mostrava gaires símptomes de perill per a la porteria defensada per Quintanas. No obstant, els locals intentaven tenir el ritme i la possessió de la pilota però se'ls acabaven les idees a l'hora d'arribar a l'àrea garrotxina. L'Olot, per la seva part, feia del contraatac la seva millor arma. Primer Èric va avisar amb un xut des de la frontal que va sortir fregant el pal i poc després, Sergio, amb un cop de cap, també va estar a punt d'eixamplar les diferències. Uri Santos no va perdonar a l'últim minut del primer temps i va marcar el segon gol del partit. L'olotí va aprofitar una centrada de Blázquez i sol davant el porter va definir.

Només començar la segona meitat, Manu va retallar diferències però a un quart d'hora pel final, Dembo va fer el tercer de l'Olot, que semblava tancar el partit. No obstant, en els últims minuts, Cristian, Trulls i Aumatell van remuntar el partit per al Manlleu i van certificar la sisena derrota de la temporada dels olotins.

«Potser hem estat massa relaxats i el Manlleu, més necessitat, ens ha collat a la segona meitat. Ara ja pensem en el sorteig de play-off», va declarar l'entrenador de l'Olot, Ramon Maria Calderé. El juvenil Ferrussola va debutar amb el primer equip.