L'Espanyol va tancar la temporada derrotant al Nuevo Los Cármenes per 1-2 el Granada, ja descendit des de fa diverses jornades i que acaba la temporada com a cuer de la Lliga en sumar vuit derrotes consecutives. Dos gols visitants als compassos inicials del partit, un del brasiler Leonardo Carrilho Baptistao i un altre del portuguès Rubén Vezo en pròpia porta, van posar el partit de cara per als visitants, mentre que el gol local va ser marcat, també en el primer temps, pel brasiler Andreas Pereira. Els vuit primers minuts van resumir a la perfecció l'esperpèntica i desastrosa temporada del conjunt dirigit per Tony Adams, que va tancar el seu periple com a tècnic blanc-i-vermell amb set derrotes en set partits i que davant l'Espanyol va formar amb una defensa de tres centrals i dos carrilers, dibuix utilitzat per Lucas Alcaraz i que l'anglès va criticar quan el va substituir.

En el primer atac visitant, David Lombán va voler rebutjar de taló una pilota dins l'àrea i el que va fer va ser deixar-la a la línia de gol, on Baptistao va marcar. A la segona arribada de l'Espanyol, un centre del brasiler va ser rebutjat cap a la seva pròpia porteria per Vezo. El Granada va ser capaç de reaccionar perquè els visitants es van relaxar i perquè té Andreas Pereira, el jugador més destacat i més regular de l'equip durant aquesta campanya caòtica, va retallar distàncies. El Granada va dominar el partit en el tram final davant un Espanyol amb la ment ja posada en les vacances, però no va poder empatar.