Victòria i campionat pel Banyoles. En el darrer partit de Lliga els del Pla de l'Estany s'enfrontaven al Bosc de Tosca, l'únic equip que els podia prendre el campionat i l'ascens directe a Primera Catalana. El partit va ser molt intens, amb alternances en el marcador, expulsions i remuntades i al final la victòria va ser pels de Toni Sánchez.

El partit es va posar de cares pels de l'Estany ben aviat, i en el minut 8 Èric Gispert va obrir la llauna. L'alegria va durar poc, doncs en el minut 17 Lanzas va veure la targeta vermella directe al cometre penal. La pena màxima va ser transformada per Dorca, empatant el partit, que començava una nova fase.

Amb un home menys, els banyolins van haver de reestructurar línies i els garrotxins van saber aprofitar-ho, aconseguint avançar-se en el minut 30 gràcies a un gol de Gaitan. Quan tot semblava que el Bosc de Tosca arribaria al descans amb avantatge en el marcador, va arribar la sorpresa i, en el 44, Marc Feixas va aconseguir tornar a empatar el partit.

A la segona part el partit es va embolicar més, sobretot després que el Banyoles, amb un jugador menys, aconseguís tornar a manar en el marcador, amb un gol de Gasca, en el minut 68. Cinc minuts més tard s'acabaria la desigualtat en el camp i el Bosc de Tosca es quedaria amb un jugador menys per culpa de l'expulsió de Dorca per doble groga.

D'aquesta manera el Banyoles torna a Primera Catalana, una categoria en la que ja hi ha militat unes quantes temporades i en la que s'hi sent còmode.