El rosinc Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1) s'ha adjudicat la seva tercera victòria de la temporada al Gran Premi de França de MotoGP que s'ha disputat avui, diumenge, al circuit de Le Mans, en un ajustat final amb el seu company d'equip, l'italià Valentino Rossi, que ha acabat per terra a pocs revolts de la línia d'arribada.

Viñales és el nou líder del campionat del món de MotoGP amb 85 punts, disset d'avantatge sobre l'espanyol Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V), qui és ara segon després d'una brillant remuntada des de la tretzena plaça, en detriment de Valentino Rossi, que no ha pogut sumar un sol punt a Le Mans.

A la victòria de Maverick Viñales s'ha sumat una brillant segona posició del local Johann Zarco (Yamaha YZR M 1), amb l'espanyol Dani Pedrosa tercer.

Moto2

L'italià Franco Morbidelli (Estrella Galicia 0'0 Kalex) s'ha adjudicat la victòria en el Gran Premi de França de Moto2 que s'ha disputat al circuit de Le Mans i consolida la primera posició al Mundial de la categoria.

A la primera plaça de Morbidelli sha sumat la segona del seu compatriota Francesco Bagnaia (Kalex) i la tercera el suís Thomas Luthi (Kalex).

Joan Mir s'emporta una accidentada cursa de Moto3

L'espanyol Joan Mir (Honda) ha tornat a guanyar, la seva tercera victòria de la temporada, en imposar-se al Gran Premi de França de Moto3 que s'ha disputat aquest diumenge, al circuit de Le Mans i que li permet augmentar el seu avantatge en el campionat del món.

Al costat de Mir al podi han acabat Aaron Canet (Estrella Galicia 0'0 Honda) i Fabio di Giannantonio (Honda).