El Farners va certificar la salvació matemàtica a Primera Catalana gràcies a l'empat in extremis del Martinenc davant del Masnou i malgrat protagonitzar un partit molt fluix. Els locals van sortir molt endollats i al minut 17 ja s'imposaven per 2-0. L'expulsió de Veli al 36 de la primera va revifar al conjunt gironí que va passar a dominar l'enfrontament. Ja a la represa, en una jugada aïllada, Pla va marcar a la sortida d'un córner el tercer gol osonenc. El Farners va aconseguir retallar diferències amb els gols de Toni Rossell i Pitu Riart. El Tona, necessitat dels tres punts, sentia la pressió, però en un contraatac Berrocal va anotar la sentència.

Derrota del Llagostera en un dels camps més complicats de la categoria, La Bombonera. L'afició local va rebre els llagosterencs de manera molt hostil. La primera meitat, els visitants van dominar completament el control del joc però una jornada més, la manca d'encert va penalitzar els blaugrana. La segona part va seguir amb la mateixa tònica i el Llagostera va tenir nombroses ocasions clares per avançar-se en el marcador. El porter local va realitzar una gran actuació evitant el gol visitant. Els locals van estar molt eficaços i els gols van venir a través de dos sacs de banda. Va ser una segona part amb poca continuïtat i amb moltes aturades.

El Girona B segueix sense sentenciar la salvació, després de perdre a casa per la mínima davant el líder, per culpa d'un gol d'Arranz a les acaballes del matx. Amb aquest resultat, el filial s'apropa perillosament al descens i l'últim partit hauran de sumar un punt a Manresa per assegurar la salvació.