Tant s'hi va deixar la veu Ramon Maria Calderé a la Ciutat Esportiva de Mareo que va ser el segon entrenador, Marc Cabestany, el que va valorar la victòria davant el filial de l'Sporting. «Sabíem que l'Sporting sortiria molt fort i hem controlat el temps del partit. Els hem aguantat bé», va declarar Cabestany.

Els olotins van fer un partit molt seriós i una de les claus per acabar guanyant el partit va ser l'onze titular que va sortir a Mareo, sobretot amb l'entrada d'Uri en punta. «Buscàvem la sorpresa amb Uri Santos per dins i d'aquesta manera ha arribat el gol. Ens dona molta vida», va dir el segon tècnic dels garrotxins, que va afegir que «hem de tenir prudència amb el partit de tornada. Hem de contenir l'eufòria perquè encara queda un partit, hem d'estar molt centrats». Finalment, Marc Cabestany va recalcar que «a la segona meitat ens hem fet més forts amb la possessió de la pilota».

«Estic convençut de remuntar»

Va sortir contrariat a la roda de premsa posterior al partit l'entrenador de l'Sporting de Gijón B, José Alberto López. «En cas de no guanyar nosaltres, el resultat més just hauria estat un empat a zero. Ha estat un partit molt igualat, potser amb més arribades nostres i en què un error ha estat decisiu», va dir. El tècnic del conjunt asturià va oblidar ràpidament el resultat del partit d'anada i ell i el seu equip ja pensen a «remuntar».

«Anirem a Olot a guanyar, fins i tot ens anirà bé jugar en aquell camp. Crec que ens queda una setmana per marxar de vacances perquè estem convençuts que ho remuntarem», va assegurar l'entrenador de l'Sporting B.