L'Olot pot certificar aquest diumenge el retorn a Segona B només un any després d'haver perdut la categoria de bronze. Per això des de La Gradahan organitzat un seguit d´activitats prèvies al Torín per fer amenitzar la prèvia de l´Olot-Sporting B que arrencarà a les 18.00. Des de les 11h del matí es faran diversos actes per a tots els públics, un dinar popular, actuacions i ràdio en directe, sortejos, jocs, animació€ Una festa volcànica en tota regla que hauria de tenir continuïtat a partir de les vuit del vespre si l'equip de Ramon Maria Calderé confirma l'ascens, després del magnífic 0-1 que va arrencar en el partit d'anada.

L'organització de la "FanZone" al Torín va a càrrec de La Grada UE Olot amb la col·laboració del club i de moltes empreses de la ciutat i comarca. La intenció és crear una mobilització com fa quatre anys contra l´Arandina, generar un ambient festiu i lúdic per fer sentir als jugadors que l´afició està al seu costat i que els donaran suport des del minut zero.

El partit ha sigut decretat com a jornada econòmica. D'aquesta manera els socis pagaran 6 euros, mentre que el públic n'haurà d'abonar 12 per les localitats anticipades de General (a la venda a partir de demà a les oficines del club, ATN Restaurant, El Setrill, EKO Bar i Norton Bar) o bé 15 si l'adquireix a taquilla el mateix dia.