El Nàstic de Tarragona estrenarà entrenador diumenge contra el Girona. L'escollit per evitar el descens dels grana és Nano Rivas, que ahir va ser presentat. Nano va explicar que no li agrada «la situació que viu l'equip» i que «tant de bo»no hagués hagut de venir al club tarragoní. «Encaro el repte amb molta il·lusió, no vinc a demostrar el que soc com a entrenador, vinc a salvar l'equip», va manifestar el tècnic de Ciudad Real, conscient que en tres partits serà complicat implantar una idea futbolística.

Segons va informar el Getafe, Nano Rivas arriba a Tarragona cedit pel conjunt madrileny, on era l'entrenador del filial, de Tercera Divisió. Tot i això, la temporada passada va ser el segon de Vicente Moreno i és un home vinculat a l'agència de representació que domina la parcel·la esportiva del club. Pel que fa al partit de dissabte, Nano va fer la seva valoració del Girona. «És un dels grans equips de la categoria. Tenen una plantilla amb grans jugadors i feta per com vol jugar el seu entrenador. Tot i això, nosaltres estarem preparats per enfrontar-nos-hi. Coneixem els seus defectes i virtuts», deia el tècnic respecte al rival dels grana diumenge.

El president Josep Maria Andreu va mostrar total confiança en el nou tècnic del qual va destacar sobretot el seu caràcter. «Confiem plenament en Nano, ningú no esperava el que estem vivint», va declarar el president. De la seva banda, el director esportiu del club grana, Emilio Viqueira, va admetre part de culpa. «El màxim responsable soc jo, no em preocupa el meu futur ara mateix», va explicat Viqueira en un exercici d'autocrítica a la gestió de la plantilla realitzada aquesta temporada. El Nàstic té la zona de permanència a un punt i en aquestes últimes tres jornades de Lliga que resten s'ha d'enfrontar al Girona, el Tenerife -a l'Heliodoro Rodríguez López- i a l'UCAM Múrcia en l'última jornada al Nou Estadi.