El proper 29 de juliol es compliran 29 anys de l'elecció per primera vegada d'Ángel María Villar com a president de la Federació Espanyola de futbol. Un fet que difícilment podia imaginar l'any 1988. Ahir va ser reelegit en el càrrec, era l'únic candidat, confirmant que protagonitza la presidència més àmplia entre totes les federacions olímpiques espanyoles. Villar va ser reelegit president de la Reial Federació amb 112 vots a favor, 6 nuls i 11 en blanc, durant l'Assemblea General Extraordinària que es va celebrar a Las Rozas.

Villar iniciarà el seu vuitè mandat consecutiu i en el mes de juliol complirà 29 anys en el càrrec després d'encadenar 8 eleccions. Només en dos d'elles va tenir oposició. En aquesta ocasió, Jorge Pérez, el seu exsecretari general durant els últims 13 anys, no va presentar els avals en la data determinada per a les eleccions i Villar es va convertir en el candidat únic.

Pérez no va formalitzar el tràmit per entendre que havia irregularitats en l'elecció dels membres de l'Assemblea que va votar ahir i espera que el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) resolgui el seu recurs. El TAD va rebutjar la seva petició de suspendre provisionalment el procés. «Comença una era il·lusionant», va dir Villar.