El Peralada juga diumenge (12.00) el partit de tornada de la primera eliminatòria d'ascens a Segona B contra el Móstoles. L'equip empordanés té la classificació ben encarrilada gràcies al 0-1 que van aconseguir al camp dels madrilenys el cap de setmana passat. Conscients que tenen una cita amb la història, el club ha fet una crida a tots els exjugadors del primer equip: estan convidats a presenciar el duel en directe al camp Municipal. Aquesta és la primera vegada que el Peralada disputa una promoció d'ascens a Segona B i, per això, vol compartir l'èxit amb qualsevol jugador que hagi defensat la samarreta de l'equip al llarg de la història.

Tots els interessats en ser diumenge a Peralada han de posar-se en contacte amb el club a travès del correu electrònic a les adreces futbolperalada@gmail.com o info@cfperalada.cat. El club només atendrà les peticions d'exjugadors que hagin format part alguna vegada de la primera plantilla del Peralada.

En l'aspecte esportiu els empordanesos preparen aquesta setmana el partit de tornada contra el Móstoles amb sessions de tarda a Peralada. Avui s'espera l'arribada del darrer fitxatge, el migcampista ofensiu Higón, procedent de l'Hospitalet, que ja es posarà a les ordres d'Arnau Sala.