Girona serà el 3 i 4 de juny, durant el gran festival ciclista Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, la pròxima cita del calendari de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point. Un entorn immillorable per una nova seu de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point i que s'estrenarà amb una categoria UCI C2 i un recorregut pels voltants del pavelló de Fontajau de Girona.

Serà una de les competicions més destacades del festival i comptarà amb la presència d'alguns dels millors corredors d'XCO tant internacionals com nacionals. Ja han confirmat assistència corredors com el francès Hugo Drechou, Pablo Rodriguez, David Valero, Marga Fullana, Clàudia Galicia, entre d'altres. Els actuals líders Francesc Guerra i Magda Duran hauran de donar-ho tot com han estat fent en les últimes curses per aconseguir els màxims punts possibles i assegurar encara més el lideratge. Francesc Guerra, líder també de la Copa Catalana de Marató està en un moment molt bo de la temporada i amb un bon resultat podria aconseguir matemàticament la victòria i adjudicar-se la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point 2017 a Girona.

El festival Sea Otter Europe acollirà també diferents competicions i proves cicloturistes, tant de carretera com de BTT, diferents activitats relacionades amb el món de la bici, exhibicions, bike test o la zona expo, on més de 300 marques exhibiran els seus productes i novetats.