La 25a edició del Míting Internacional d'Atletisme de Palafrugell va tornar a ser un èxit de públic i de participació en una edició, la de les noces d'argent, que comptava amb la participació d'uns 400 atletes de 20 països diferents, alguns amb presència olímpica als passats Jocs de Rio.

Aquesta edició, a més, ha vist diferents rècords en competició, un d'ells d'Espanya, concretament en la prova de 3.000 metres marxa, que s'ha corregut de manera mixta, en el que el segon classificat final, Daniel Jimeno, va aconseguir, amb 12:19.55 batre el rècord d'Espanya juvenil, després d'una prova en la que es va imposar el campió de Sud-àfrica, Lebogang Sangh, olímpic a Rio. La local Georgina Ruiz va ser tercera en categoria femenina, on les grupistes Jana Lloret i Maria Font van ser quarta i setena.

També es van batre diversos rècords de l'estadi. El primer, en la prova dels 800 metres llisos masculins, que l'algerià Abdenouz Ramzi va deixar en 1:47.62. L'altra atleta que va aconseguir batre marques de l'estadi va ser la portuguesa Lorene Bazolo, deixant la dels 200 metres llisos en 23.50 i la dels 100 metres llisos en 11.47.

Les atletes Bàrbara Ramon (AA Catalunya) i Elena Fonalleras (AA Palamós) van ser segona i quarta, respectivament, en els 1.500.